Σε αντίθεση με τα σενάρια περί Ρωσικής συμπαιγνίας στις εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών, υπάρχει μια θεωρία η οποία έχει και βάση και πολλές αποδείξεις υπάρχουν. Πρόκειται για το σχέδιο διαλύσεως των Δυτικών εθνών και του Δυτικού κόσμου γενικότερα από τον Τζορτζ Σόρος και τις ΜΚΟ που ο ίδιος χρηματοδοτεί.

Γνωρίζατε ότι ο Σόρος συναντήθηκε με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και άλλους κορυφαίους αξιωματούχους της ΕΕ αρκετές φορές το καλοκαίρι; Στις 27 Απριλίου, στις 31 Μαΐου και την 1η Ιουνίου 2017.

Εάν δεν σας πείθει αυτό για τη βαρύτητα που έχει το εν λόγω πρόσωπο στην Ευρώπη,να σας θυμίσουμε πόσο ανησύχησαν οι Βρυξέλλες ότι ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν, απαγόρευσε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στη χώρα (ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην ίδια κίνηση και στην Αυστρία). Την ίδια αμήχανη αντίδραση είχαν και όταν γέμισε ο Ορμπάν όλη τη χώρα με αφίσες του.

Και ο Σόρος δεν είναι καθόλου τυχαίο πρόσωπο, έχει σημαντικό παρελθόν. Κατά τη διάρκεια της Αραβικής Άνοιξης, η οποία είδε τις Δυτικές κυβερνήσεις να εισβάλλουν στην Αίγυπτο, τη Λιβύη και τη Συρία (μεταξύ άλλων) που οδήγησαν τελικώς στην εγκαθίδρυση του Ισλαμικού Κράτους, έλεγε ο Σόρος: «Πολλά θετικά πράγματα συμβαίνουν. Θεωρώ ότι η Αφρική μαζί με την Αραβική Άνοιξη αποτελούν περιοχές προόδου. Η Αραβική Άνοιξη ήταν μια επαναστατική εξέλιξη».

Πέρυσι, η ιστοσελίδα dcleaks.com κυκλοφόρησε περισσότερα από 2.500 ιδιωτικά αρχεία από τα Ιδρύματα της «Ανοιχτής Κοινωνίας» του Σόρος που περιείχαν στοιχεία που έδειχναν ότι ο Σόρος είχε δώσει χρήματα σε φιλο-ισλαμιστικές οργανώσεις που επαινούν τον νόμο της Σαρία και ισλαμιστικές ομάδες όπως η Μουσουλμανική Αδελφότητα.

Τα ιδρύματα της Ανοικτής Κοινωνίας όχι μόνο χρηματοδοτούσαν ομάδες στο εξωτερικό, χρηματοδοτούσαν την αναρχοαριστερή ομάδα της Βρετανίας «Hope not Hate», ενώ ως γνωστόν χρηματοδοτεί και τους Antifa σε όλο τον πλανήτη.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι νωρίτερα σήμερα, ο Nigel Farage στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επέπληξε τον Σόρος, λέγοντας ότι η χρηματοδότησή του από ομάδες συμφερόντων της Ε.Ε. και των ΜΚΟ θα μπορούσε να αποτελέσει «τη μεγαλύτερη συμπαιγνία στην πολιτική ιστορία».

loading...
+       ...