Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε η Σερβία σχετικά με το μεγάλο δίκτυο κατασκοπείας που έχει οργανώσει η δικτατορία του Ρ. Τ. Ερντογάν στα Βαλκάνια και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι Σέρβοι έχουν στα χέρια τους έγγραφα τα οποία αποκαλύπτουν τη λειτουργία του βαθύ κράτους της Τουρκίας. Σε αυτό το σχέδιο σημαντικό ρόλο έχει παίξει η δημιουργία διεύθυνσης θρησκευμάτων Dijana, το οποίο οι Τούρκοι υποστήριξαν ότι θα είχε ως στόχο τον διαχωρισμό κράτους-θρησκείας, όμως στην πραγματικότητα έχει μετατραπεί σε εργαλείο για την θρησκευτική προπαγάνδα του «σουλτάνου» στο εξωτερικό.

Μέσω αυτών των δικτύων ο Ερντογάν έχει στα χέρια του καταλόγους με τους οπαδούς του «κινήματος Γκιουλέν» σε περιοχές από τα Βαλκάνια μέχρι και τη Μεγάλη Βρετανία. Ο Ερντογάν, μάλιστα, δεν έχει κανένα πρόβλημα να ζητάει απ’ τον κόσμο απευθείας να «καρφώνει» τους γείτονές του. Δείτε αυτό το χαρακτηριστικό βίντεο:

 

 

Η Σερβία έχοντας πρόσβαση σε απόρρητες εκθέσεις της τουρκικής Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων (Dijana) βρέθηκε ότι μαζεύονται πληροφορίες για οπαδούς του Γκιουλέν στη Σερβία, στο Κοσσυφοπέδιο, στη Βοσνία, στο Μαυροβούνιο και στα Σκόπια. Οι Σέρβοι προειδοποιούν ότι πρέπει να δοθεί η δέουσα σημασία στις αποκαλύψεις αυτές, καθώς η Τουρκία προσπαθεί να ελέγξει το μουσουλμανικό πληθυσμό στην Ευρώπη.

Εάν όλα αυτά τα κάνει ο Ερντογάν σε τόσο απομακρυσμένες περιοχές, φανταστείτε τι θα γίνεται στη Θράκη που είναι κοντά και έχει πολύ μουσουλμανικό πληθυσμό. Αυτές οι αποκαλύψεις θα πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψιν από τις Ελληνικές Μυστικές Υπηρεσίες...

loading...
+       ...