Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε σήμερα ο Κυρίακος Βελόπουλος, πρόεδρος του κόμματος «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» στο ραδιόφωνο του Άλφα, και συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό, με αφορμή την πρόταση που έκανε στα κόμματα της βουλής να δώσουν από τα χρήματα που λαμβάνουν από την κρατική επιχορήγηση για να συνεχιστούν οι ανασκαφές στην Αμφίπολη.

Σύμφωνα με την πρόταση του Κυριάκου Βελόπουλου, θα μπορούσε με μια τροπολογία στη Βουλή να δοθεί το 3% της ετήσιας κρητικής επιχορηγήσεως όλων των κομμάτων της Βουλής για τη συνέχιση των ανασκαφών της σημαντικής αυτής ανακαλύψεως.

Ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ τόνισε ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει, όμως κάποιοι δεν το θέλουν. Στη συνέχεια μίλησε ευρύτερα για τους αρχαιολογικούς θησαυρούς που κρύβει η χώρα μας, οι οποίοι όμως μένουν ανεκμετάλλευτοι. Μάλιστα, τα περισσότερα αρχαιολογικά ευρύματα βρίσκονται στις αποθήκες, τη στιγμή που θα μπορούσαν οι θησαυροί αυτοί να κοσμούν όλα τα μουσεία στην Ελλάδα και τον κόσμο γενικότερα.

Τέλος, ο κύριος Βελόπουλος αναφερόμενος στο σκάνδαλο με τη φερόμενη επίσκεψη του Πάνου Καμμένου σε ισοβίτη που εμπλέκεται σε διακίνηση ναρκωτικών, τόνισε ότι για το πολιτικό σύστημα «δεν υπάρχει να πάει πιο χαμηλά» όταν συνομιλεί με τέτοιους ανθρώπους.

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κυριάκου Βελόπουλου στο ραδιόφωνο του Άλφα:

 

loading...
+       ...